DOO "MD-Perić Company" Bijeljina | www.md-peric.com
DOO "MD-Perić Company" Bijeljina     |     Tel: +387 55 350 319
     
 
O nama

25 GODINA SA VAMA!

Dugogodišnja tradicija obavljanja poslova građevinarstva datira iz 80-tih godina, da bi se tih godina registrovalo privatno preduzeće „Perić“ Bijeljina.

Preduzeće je iz godine u godinu imalo trend razvoja kako u pogledu kadrova, tako i u pogledu tehničke opremljenosti, što je stvorilo predispozicije za izgradnju najvećih i najsloženijih poslova, kako iz oblasti visokogradnje, tako i iz oblasti niskogradnje, za šta preduzeće posjeduje i odgovarajuće certifikate, odnosno licence.

Kao dokaz uspješnosti i kvaliteta izvedenih radova preduzeće posjeduje ISO standard 9001:2000.
Kao posledica promjene zakonskih propisa, preduzeće je mijenjalo organizacioni oblik i naziv tako da danas preduzeće egzistira kao DOO „MD-Perić Company“ Bijeljina i u pogledu materijalne i kadrovske osposobljenosti predstavlja jedno od najvećih građevinskih preduzeća u Republici Srpskoj, sa tendencijom daljeg proširenja kako kapaciteta, tako i radne snage.

Paralelno sa razvojem, u smislu mogućnosti obavljanja poslova građevinarstva, razvijao se i dio ugostiteljstva, tako da preduzeće raspolaže modernim restoranom podobnim za razne vrste manifestacija (svadbe i druge porodične svečanosti, estrada i sl.).

Prethodno iznijeto, uz posjedovanje dvije najsavremenije betonare, kao i tehničkim pregledom za putnička i teretna motorna vozila, samo u globalu predstavljaju sadašnji status preduzeća pred kojim su vremena u kojima će se, imajući u vidu menadžment i kadrove postizati još veći poslovni uspjesi.
Ul. Komitska bb
76300 Bijeljina
BiH/Republika Srpska
Tel: +387 55 350 319
Fax: +387 55 350 324
E-mail: miro@md-peric.com

 


 
Početna | O nama | Djelatnosti | Galerija | Kontakt

Copyright © MD-Peric Company - 2009. Sva prava zadržana
Created by itMedia